MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie,...
fot. Karina Trojok/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni

Precle u Lewandowskiego, impreza u Pudziana, rosół u Milika. Restauracje i biznesy gastronomiczne znanych sportowców

Arkadiusz Milik zahacza m.in. o kuchnię śląską

Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie, polskie i śląskie. Na przykład na przystawkę można wybrać tradycyjnego tatara wołowego.

Zobacz również

Kolizje na podwójnym gazie w powiecie tczewskim. Policja apeluje do kierowców

Kolizje na podwójnym gazie w powiecie tczewskim. Policja apeluje do kierowców

Reprezentacja Polski gra dziś z Brazylią. Sochan w końcu pomoże Biało-Czerwonym?

Reprezentacja Polski gra dziś z Brazylią. Sochan w końcu pomoże Biało-Czerwonym?

Polecamy

Policja szuka świadków śmiertelnego wypadku drogowego

Policja szuka świadków śmiertelnego wypadku drogowego

Turystyczny raj w ciemnościach. Trwa potężna awaria prądu na Bałkanach

Turystyczny raj w ciemnościach. Trwa potężna awaria prądu na Bałkanach

Wszystkie atrakcje Dolnego Śląska w jednym miejscu. Wystarczy spakować plecak!

Wszystkie atrakcje Dolnego Śląska w jednym miejscu. Wystarczy spakować plecak!