MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Smażoną „rybę” można też przygotować np. z teksturatu białka...
fot. Aamulya/Getty Images

Nie musisz jeść ryby na Wigilię. Zobacz pyszne roślinne zamienniki i wypróbuj nasze przepisy. Tak zrobisz tofurybę i śledzie z boczniaków

Smażoną „rybę” można też przygotować np. z teksturatu białka sojowego, a także mielonego „mięsa” roślinnego z dodatkiem sproszkowanych glonów i odpowiednich przypraw.

Zobacz również

70. lat istnienia wrocławskiej Wytwórni Filmów Fabularnych. Spotkania oraz projekcje!

70. lat istnienia wrocławskiej Wytwórni Filmów Fabularnych. Spotkania oraz projekcje!

Ania, Kasia, Stasia i Grażyna już w plenerze. Palmy w Katowicach powróciły!

Ania, Kasia, Stasia i Grażyna już w plenerze. Palmy w Katowicach powróciły!

Polecamy

10 najtańszych miejsc na wakacje. Nie zgadniesz, który kraj wygrał!

10 najtańszych miejsc na wakacje. Nie zgadniesz, który kraj wygrał!

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód