Nauczyciele jarosławskiego "Spożywczaka" na wyjątkowych warsztatach [ZDJĘCIA]

OPRAC.: KJ
ZSSChiO w Jarosławiu
Nauczyciele Zespołu Szkół Spożywczych Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu wzięli udział w wyjątkowych szkoleniach.

Pierwsze z nich to "Torty i monoporcje – szkolenie cukiernicze". Nauczyciele cukiernictwa ZSSChiO zrealizowali szkolenie w Cukierni Wiolinka, której właścicielem jest Lesław Inglot, absolwent "Spożywczaka”. Tematem drugiej części szkolenia były dekoracje tortów w stylu angielskim.

Z kolei w ramach szkolenia "Nowe trendy i innowacje w branży gastronomicznej", nauczyciele gastronomii ZSSChiO zrealizowali szkolenie w Hotelu Bristol Tradition & Luxury w Rzeszowie. Tematami było zastosowanie piwa w przygotowaniu potraw. Pomógł w tym Stary Browar Rzeszowski. Druga część szkolenia dotyczyła zasad i technik przygotowania sushi.

ZOBACZ TEŻ: Piękny Jarosław widziany z lotu ptaka

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie