Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Nauczyciele jarosławskiego "Spożywczaka" na wyjątkowych warsztatach [ZDJĘCIA]

OPRAC.: KJ
ZSSChiO w Jarosławiu
Nauczyciele Zespołu Szkół Spożywczych Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu wzięli udział w wyjątkowych szkoleniach.

Pierwsze z nich to "Torty i monoporcje – szkolenie cukiernicze". Nauczyciele cukiernictwa ZSSChiO zrealizowali szkolenie w Cukierni Wiolinka, której właścicielem jest Lesław Inglot, absolwent "Spożywczaka”. Tematem drugiej części szkolenia były dekoracje tortów w stylu angielskim.

Z kolei w ramach szkolenia "Nowe trendy i innowacje w branży gastronomicznej", nauczyciele gastronomii ZSSChiO zrealizowali szkolenie w Hotelu Bristol Tradition & Luxury w Rzeszowie. Tematami było zastosowanie piwa w przygotowaniu potraw. Pomógł w tym Stary Browar Rzeszowski. Druga część szkolenia dotyczyła zasad i technik przygotowania sushi.

ZOBACZ TEŻ: Piękny Jarosław widziany z lotu ptaka

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wideo
Wróć na jaroslaw.naszemiasto.pl Nasze Miasto